Ибра во акција (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Да, баткава има полни 40 години, а без проблем прави вакви тешки и напорни вежби. Секоја чест.