И скокањето во висина со стап знае да биде жешка дисциплина


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Особено кога временските услови го дозволуваат тоа, импресивните атлетичарки не се штедат да покажат со какви физички атрибути располагаат.