Хурем не старее: Узерли во топ форма и импресивно убава

Популарната турска актерка Меријем Узерли, која се прослави со улогата на Хурем во серијата „Сулајман Величествениот”, на Инстаграм се пофали со новиот имиџ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Узерли скратила својата коса и ја сменила бојата во светло кафена. Актерката , која како Хурем имаше црвена коса, неколку пати од тогаш ги смени боите – од блондинка, црнокоса, преку розова до сегашната кафеава.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

На Инстаграм објави фотографии од новата фризура, за која доби огромни пофалби и позитивни коментари.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on