Мерцедес „со опашка“


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Видеото на кое е фатен еден Мерцедес од класата Е, кој се движи со голема брзина, додека од резервоарот му се влече црево од бензиска пумпа, е снимено во САД.

Иако видеото трае речиси една минута, возачот воопшто не забележува дека цревото е закачено за автомобилот и дека му тече бензин.