Храбриот голфер со една рака го „реши“ алигаторот


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Голферот се соочи со рептилот завреме на првиот круг од Arnold Palmer Invitational на Беј Хил, Флорида.

Типот очигледно не планираше да го чека алигаторот, ниту пак екипите да го отстранат па работата ја зеде во свои раце. Или поточно речено, во своја рака.