Филм / ТВ

„Home Stallone“ – како ќе изгледаше Кевин со ликот на Силвестер Сталоне (видео)

Урнебесно „DeepFake“ видео во кое ликот на малиот Меколи Калкин во улогата на Кевин Мекалистер во првиот дел од божиќната комедија „Home Alone“ е заменет со возрасниот лик на Силвестер Сталоне. Кога ќе се измешаат овие „состојки“ – се добива „Home Stallone“. Еве го урнебесното видео.

To Top