Хипнотизирачки фотки: Рускиот сексапил виден низ објективот на Квардаков (18+)

Од ладниот Санкт Петерсбург ни доаѓа серија жежок сексапил пренесен преку објективот на рускиот фотограф Степан Квардаков.

Квардаков е талентиран и самоук фотограф, обработувач на фотографии и предавач кој моментално живее во споменатата руска културно-уметничка престолнина.

Најголем дел од неговите фотографски дела се фокусирани на портертите, нудизмот, едиторијалите и женската убавина.

Квардаков користи Canon 7D апарат со 50 mm f1.4, 24 mm f2.8 и 70-200 f4 објективи, како и Фотошоп.

(18