Кинески војници пејат „Хеј Словени“ и српски песни – ДРОГИ!

Југославија не само „до Токија“, туку и подалеку. Еве како звучи „Хеј Словени“ и некои други песни на српски јазик пеени од кинески војници.

П.С. Иако на видеото пишува дека се севернокорејски војници, сепак, сите други референци на интернет велат дека се Кинези.