Хеликоптер кој транспортираше донирано срце се сруши на врвот од болницата, но драмата не завршува тука (снимка)


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Забегана и луда филмска приказна како од најдраматичните трилери или драми.

Редоследот на случувањата оди вака некако: За несреќа, се урнисува хеликоптер кој носи срце од донор. Но, дури тогаш работите стануваат луди. За среќа, луѓето успеваат да го извлечат срцето од превртениот хеликоптер. За несреќа, човекот кој го презема срцето во свои раце, попат паѓа, сосе срцето. Се надеваме дека срцето стигнало до тој што треба…