Музика

Грол од Foo Fighters го покани на сцена да порокаат заедно – малиот „си порача“ песни од Metallica

Лидерот на Foo Fighters, Дејв Грол, го викна десетгодишниот рокер на сцена за да „порокаат“ заедно и го праша кои песни ги знае. Малиот му кажа дека „знае многу песни од Metallica“. Еве ја забавата која ја приредија во живо.

Advertisements
To Top