Грабливка: Девојката ѝ даваше храна, но враната беше дојдена по нешто друго


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Кога враната ќе намисли да земе нешто, верувајте дека ќе биде упорна додека не го добие тоа. Службениците од канцеларија во Русија тоа го научија во пракса. Еве го видео доказот.