Гостиварски ропак со автомобилот на скопски Камен мост


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓На Твитер викендов масовно се споделуваат фотографии од гостиварец кој со своето BMW минува по Камен мост во центарот на Скопје.

Ваквиот негов потег наиде на негодување на скопјани, кои, според објавите, очекуваат Министерството за внатрешни работи (МВР) да реагира и да го пронајде возачот врз основа на регистарските таблици на возилото.