Гомно од 350 долари


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Ако некој, од некоја само за него објаснива и разбирлива причина, сака да купи позлатена скулптура на гомно со која би украсил некое катче од своето живеалиште, треба да знаете дека неговата цена е 350 долари.

Малку поевтина опција доаѓа во верзија од црн порцелан или јаглен. Неговиот совршен облик е резултат на Ахмедова спирала што е користена при креирањето.