Гола од љубов кон Спартак од Москва


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Првата титула на Спартак Москва после цели 16 години не ја остави рамнодушна ни Јулијана Третјак, спортска новинарка од Русија.

Токму овие фотки кои ги објави на Инстаграм се јасен показател колава е нејзината љубов према Спартак Москва.