Вебкафе

Гигантски примерок од 600 килограми (снимка)

Огромна желка тешка над 600 килограми се појавила на брегот на Масачусетс.

Џиновската желка со помош на волонтери била вратена во океанот.

Три групи на волонтери помогнале во враќањето на огромното суштество во океанот, желката била заглавена во кал.

To Top