Галерии

Генијално: Столови дизајнирани за оние кои обожаваат да седат крснозе

Факт е дека многу луѓе едноставно го обожаваат лежерното седење крснозе и други покомотни положби на држење на нозете во седечка позиција, дури и кога работат на компјутер, на биро, или во некои други поформални ситуации.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Soul Seat (@mysoulseat) on

На нивна голема радост, дизајнерот Пак Метјус реши да го надмине стереотипот на стандардни столови за седење, воведувајќи иновативност во дизајнот прилагоден на оние како него, кои сакаат да менуваат положба додека седат на столот подолго време.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Soul Seat (@mysoulseat) on

Soul Seat е интересен и креативен дизајн на столови кои ви овозможуваат да седите и крснозе, но да ги држите нозете и во други за вас удобни положби, без притоа посебно да се напрегате и да имате доволно простор и удобност за тоа.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Soul Seat (@mysoulseat) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Soul Seat (@mysoulseat) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Soul Seat (@mysoulseat) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Soul Seat (@mysoulseat) on

To Top