ГАФ НА ГОДИНАТА: Интер правеше промоција со химната на Милан! (видео)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Интер откако доби кинески сопственици доби и финансиска стабилност, иако компанијата „Сунинг“ не вложува огромни суми за трансфери.

Планот на Сунинг е да го промовира Интер во Кина за маркетиншки продобивки кои ќе дадат поголеми приходи во буџетот.

Меѓутоа, промоцијата на Интер во Кина овој пат не помина баш најдобро, бидејќи беше направен голем гаф.

Имено, наместо химната од Интер, пуштија погрешна химна, и тоа не било која, туку таа на големиот градски ривал Милан.

Навивачите на Интер сигурно се срамат од ваквата грешка…