Бред Пит им продава луксузни часовници на Кинезите на гала настан во Пекинг


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Во соработка со производителот на луксузниот бренд часовници, Breitling, славниот актер Бред Пит беше дел од Squadona Mission настанот кој беше организиран во Пекинг, Кина.

Како еден од главните промотори на овој луксузен бренд на часовници Бред Пит специјално долетал во Кина каде веднаш станал главна ѕвезда за медиумите.