Футуристичка работна маса од Altwork – со ќеф да работиш на ова чудо

Калифорниската компанија Altwork дизнајнираше совршена работна маса, која го достигна врвното ниво на удобност за време на работата пред компјутер.

7-10-altwork2

Дизајнерите на компанијата, по цели пет години работа ја осмислија работната маса која на корисниците им овозможува не само да лежат додека работат,  тука и да го постават телото во бројни положби меѓу седење и лежење.

7-10-altwork1

Оваа маса потсетува на футуристичките седишта во авионите и им овозможува на корисниците да одберат една од четирите позиции.

7-10-altwork5

7-10-altwork3

Доколку ја одберете најудобната опција и се одлучите да легнете, мониторот ќе се стационира над вашата глава, а глувчето и тастатурата нема да паѓаат за време на работата бидејќи се прицврстени со магнети на работната површина, исто така масата има и држачи за рацете со што ќе ви овозможи максимнална удобност.

7-10-altwork4 7-10-altwork6