Фризерот му направи импресивна преобразба (снимка)

Типот од видеото две години ја растел косата со неверојатно обликувани кадрици, за после толку време да реши да го промени својот стил.

Неговата коса е исклучително квалитетна, па фризерот барем 10 пати го праша клиентот дали е сигурен во тоа што сака да го направи, на што тој упорно одговора потврдно. Единствено што побара е по потстрижувањето и понатаму да има долга коса, а не класична „машка фризура“.