Вебкафе

Фраеришта: Ги викнаа на бис, па „им ги отсвиреа Том и Џери во живот“ (видео)

Концертов им е дипломски перформанс на дечките од видеото на музичкиот конзерваториум во Прага. Ги викнаа на бис, па им ја отсвирија музичката тема од Том и Џери синхронизирана со цела епизода од цртаниот серијал.

Advertisements
To Top