ФОТО: Синовите на Стерлинг и Де Брујн се големи пријатели!

Кевин де Брујн и Рахим Стерлин одлично се сложуваат на теренот, а изгледа дека добро се сложуваат и нивните мали наследници.

Белгиецот и Англичанецот имаат синови кои се врсници, се викаат Масон и Тиаго и премногу личат на своите татковци. Иако се многу мали, поминуваат многу време заедно, па веќе се роди големо пријателство.

Фотографијата на преслатките Масон и Тиаго стана хит на социјалните мрежи.