Фото: Полска одбојкарка се сликаше гола после освоената титула!

Полската одбојкатка Јоана Волош многу се израдува на освоената титула во италијанскиот шампионат.

Таа со својот Конеглиано стана шампион на Италија, а при прославата на титулата Волош максимално се опушти.

Имено, полската одбојкарка се сликаше како од мајка родена, а во раце го држеше трофејот кој и ги покри интимните делови.

Нормално, фотографијата стана хит и доби илјадници лајкови.