Фото: Нејмар со новата тетоважа стана ХИТ на социјалните мрежи

Најскапиот фудбалер во историјата, Нејмар има свои херои од детството кои реши да ги истетовира на својот грб.

Нејмар има многу тетоважи на своето тело и сите тие имаат некакво значење и се посветени на одредени личности.

Ѕвездата на ПСЖ има тетоважи кои се посветени на неговиот син, татко, мајка и сестра, а сега реши на грбот да ги стави хероите од детството.

Имено, Нејмар низ целиот грб ги истетовира Сапјдермен и Бетмен и веднаш се пофали на социјалните мрежи.