Фото: Дали овие навивачи имаа секс пред стадионот?


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Фотографија која ги „запали“ друштвените мрежи, дали навистина имаа или пак не?

Интересна фотографија ни доаѓа од Германија, каде што двајца навивачи беа премногу интимни пред натпреварот помеѓу Ауе и Динамо Дрезден.

Според фотографијата во прв момент се помислува дека момчето и девојчето имаат секс, но тука се и тврдењата дека девојката носи панталони кои се со боја која не разликува многу од кожата.

Дали навистина девојката е без облека, оставаме на вас да процените…