Фото: Атрактивната Ана Торес – Бразилката које ќе ги краси трибините на Мундијалот


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Aтрактивната Бразилка ќе ги следи натпреварите на Бразил на Мундијалот.

Бразил освен по фудбалот е познат и по супер-атрактивните девојки кои се појавуваат на трибините, една од нив секако е Ана Торес, навивачката на Гремио која потврди дека ќе патува во Русија за да ги следи натпреварите на „Кариоките“.

Во продолжение погледнете неколку фотографии од оваа атрактивна Бразилка која ќе ги краси стадиониот на Мундијалот.

Tu gosta, não gosta? ? #musa #gremio #futebol #torcida #musadogremio

A post shared by Ana Torres (@anatorres.oficial) on

A vida é colorida #amo nossa nação!

A post shared by Ana Torres (@anatorres.oficial) on

Quem disse que mulher não gosta de futebol!

A post shared by Ana Torres (@anatorres.oficial) on