Ферска на Булеварот на ѕвездите во Холивуд – еве кој си мавна повеќе (видео)


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Откако мускулестиот тепач му се изнагледа на слабичкиот дечко пред него, реши да почне да мава со боксови. Но…