Фатална убавица: Ќерката од Стивен Сигал е секс бомба и џиу џицу мајсторица


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


24-годишната Ариса Ле Брок не е само plus-size модел, туку и мајсторица по џиу-џицу која тренира шест дена во неделата.