Фантазија од видео-разгледница на далматинскиот убавец во 4К резолуција


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Екипата од YouTube каналот “Cities in 4K” ги снима познатите светски градови со најсовремена технологија и со користење на камери со ултра висока резолуција, со што создава вистински подвижни разгледници.

Нивното најново дело е приказот за јадранскиот убавец Сплит во неговиот најраскошен сјај. Уживајте во видеото и гледајте го на највисоката можна резолуција која ја поддржува вашиот компјутер.