Видео

Фантастично „тајмлапс“ видео од Ирска (4К)

Дел од природните уникатни убавини и урбаните импресии на Ирска во прекрасно и инспиративно 4К „тајмлапс“ видео.

Автор на видеото е Алекс Нај, комерцијален и уметнички фотограф од Санта Барбара. Негови страсти се кинематографијата и цртањето, поради кои се запишал на студии на SUNY New Paltz каде студирал графички дизајн, режија и фотографија. Дипломирал на отсекот за визуелни уметности.

To Top