Славни

„Епстин ме принудуваше на полов однос со југословенска робинка – тој гледаше“

Откако беше објавено дека Џефри Епстин во затворот во Палим Спрингс дури 90 пати бил посетен од малолетната Надја Марчинко, откриени се детали од нивниот однос од кој буквално ќе се наежите.

Како што сведочеше една од жртвите, Епстин Надја ја купил од нејзините родители кога имала само 15 години и си ја викал „југословенска робинка за секс“.

Една од жртвите на Епстин сведочеше дека таа и надја често имале меѓусебни полови односи, додека Џефри ги гледал.

„Користевме разни направи, strap on, вибратори, гумени машки полови органи…Тој сето тоа го гледаше. Не сликаше како се задоволуваме и фотографиите беа насекаде по станот“, раскажуваше жртвата.

Често имале и полови односи во тројка, при што Епстин една од нив ја терал да се самозадоволува додека го гледа него како има секс со другата.

Не е познато зошто ја нарекувал „југословенска сексуална робинка“, имајќи во предвид дека е родена во Чехословачка. Daily Mail пишува дека нејзините родители во еден период се преселиле во Југославија, а Епстин од нив ја купил ќерката на 15-годишна возраст и ја довел во Америка.

Надиа порано се презивала Марчинкова, а денес го користи презимето Марчинко.

Advertisements
To Top