Вебкафе

Епски обид во Алјаска: Вака се ограбува банкомат со стил

25-годишно момче од Алјаска е уапсено по обид за кражба на банкомат со багер, јави ABC News.

Локалното Обвинителство во Анкориџ, најголемиот град во оваа американска сојузна држава, покрена обвинение против сторителот.

Федералните служби се уште ги истражуваат случаите со кражби на банкомати во тој реон од 25 декември досега. Сите тие били однесени со помош на тешка механизација.

To Top