Екстра тикети од Coinbet24: Зголемени коефициенти за 20% (30.11.2018)

екстра тикети

Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Обложувалницата Coinbet24 излезе со специјална понуда за вас „Екстра тикети“ на кој добивате 20% зголемени коефициенти секој ден.

Coinbet24 е една од водечките обложувалници на македонскиот пазар и постојано ја зголемува својата понуда со цел да ги задоволи љубителите на обложувањето.

„Екстра тикети“ е понуда која што сигурно ќе ви се допадне, бидејќи добивате 20% поголеми коефициенти.

За денес, во категоријата „Екстра тикети“, Coinbet24 ни претставува 4 тикети.

Изиграј го екстра тикетот на Coinbet24