Вебкафе

Ефто Пупиноски и Џон Траволта – „Туѓа си бескрајно“

Без коментар – алал да му е на тој што му текнало да ја „склепа“ сценава со песнава.

Извор: Виктор Арсовски (Фејсбук)

To Top