Една е мајка, ама овој е ТАТКО НА ГОДИНАТА


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Тато не дозволи со тоа што му го привлекува вниманието на синчето, тоа да биде посрамотено на гол линијата.