Неверојатни голмански одбрани кои ќе ве остават без зборови


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Добрите голмани, со одличен рефлекс, брзина и снаодливост, често ги следи и добра доза среќа, оти нели – среќата ги следи храбрите.