Еден пар за „другиот во вас“: Дали би носеле вакви „каубојки“?


Аргентина на се или ништо, сега мора против Очоа - 7 ден ↓↓↓



„Каубојките“ со две лица се дело на дизајнерот Шејни Оливер. Останатото го имате на фотографиите. Џабе ќе ја „толкуваме“ оваа мода, не ја разбираме и признаваме (а и мило ни е) дека е така.