Еден од овие знаци ќе го ПРЕДАДЕ: Ако вашето момче се однесува вака, тој со сигурност има ДРУГА ДЕВОЈКА

Доколку сте во фаза на мување со својата симпатија, а се сомневате дека тој е заљубен во некоја друга, постои начин и тоа да го проверите. Ако излезе дека е така, немојте да го трошите своето драгоцено време на некој кој е опседнат со друга девојка.

Еден од знаците дека е заљубен во друга е ако ве третира како пријателка. Вие се обидувате да флертувате со него кога ќе се најдете на само, а тој продолжува да ве гледа како другарка. Ако навистина е заљубен во друга девојка, вие би можеле да играте пред него во недоглед, а тој не би ни забележил. Губење време. Неговите очи зборуваат се.

Погледнете во неговите очи кога тој влегува во просторијата. Кога ќе воспоставите врска со очите, настанува експлозија зар не? Погледот на заљубен маж потполно се менува штом предмет на неговиот интерес зачекорува во просторијата. Не велат залудно, очите се огледало на душата.

Тој е многу среќен

Уште еден знак кој покажува дека е заљубен во друга е тоа што зрачи со позитивна енергија кога е во близина на дотичната личност. Ќе забележите дека често флертува, црвенее, се смее и тоа со целото тело оди кон неа. За оваа луда состојба на еуфоија, која со брзина на светлината минува кон неговиот мозок, тоа се забележува.

Не е заинтересиран

Еден од знаците дека е заљубен во друга е сексуалната привлечност која ја делат.

Секој во кругот од 100 метри може да каже дека се одвива нешто специфично помеѓу нив и тоа се по начинот на комуникација. Ако е заљубен, нема да ги забележува останатите девојки. За него таа е единствена во просторијата.

Послаба комуникација

Тој постојано измислува изговори зошто не ви пишува толку често или не ви се јавува. Секако се извинува со СМС: „Едноставно сум премногу зафатен“. Нема да чувствувате дека се зближувате поради помалку комуникација која неминовно изостанува кога некоја друга станува предмет на неговите мисли.

Негвиот избор на зборови

Знак како на светлика од новогодишен билборд ќе настане оној момент кога во шега би ви ги изговорил магичните зборови: „Подобра другарка од тебе не сум имал“. А ако тогаш му ги откриете своите чувства, тој ќе каже дека не би сакал да го уништи ова прекрасно пријателство кое го имате. Класика.

Ако јасно ви стави до знаење дека повеќе од пријателство нема да добиете, тогаш послушајте го и не летајте. Тогаш е на вас да одлучите дали да ги стиснете чувствата и бидете пријатели, или едноставно ќе продолжите понатаму.