Двајца глупаци налетаа на погрешен батка – а убаво ги молеше да си бидат мирни (снимка)


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Тие двајцата глупаси си се двајца глупаци кои по секоја цена барале кавга по улиците малтретирајќи случајни минувачи, а тој „погрешниот“ батка на кој налетаа е ММА борецот Виктор Лајал.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bec Rodriguez (@rowdybec)