Вебкафе

Дно: Родителска тепачка на детски фудбалски натпревар (видео)

Денешно време, кога станува збор за сопствените деца, голем број родители начисто го губат паметот и чувството за рационално однесување, па откачуваат и прават глупости како да се помали од самите дечиња. А кога станува збор за спортски натпревар и навивање, знаат да ги преминат границите на добро однесување.

На еден фудбалски натпревар на деца во Мексико , родителите на трибините започнаа жестока тепачка, се гаѓаа со што ќе најдат при рака, на трибините летаа, шишиња, чадори…

Судијата дури бил принуден да го прекине натпреварот на децата.

Инцидентот се случил на еден фудбалски натпревар на деца во Мексико , родителите предизвикале вистински хаос на трибината. Се тепале со се што ќе им дојде на рака, а нивните деца мирно од теренот изненадени го гледале тоа.

To Top