Видео

Дивост, љубов, напнатост, ужас – погледнете го краткото трилер филмче Backstroke

Кратката содржина оди вака: двајца тинејџер бегаат од дома и со украден автомобил заминуваат кон Флорида, но нештата тргнуваат во погрешен и лош правец после една опасна игра.

Сценариото и режијата се на Роби Барклеј, улогите ги толкуваат Џозефин Кристоферсон, Шемар Џонас и Том Френк.

Advertisements
To Top