Џорџ В. Буш: „Целосно неправедна инвазија врз Ирак, ова, врз Украина де“


Го чекав ова! Аргентина на „мојата“ Холандија - 18 ден ↓↓↓„Одлуката на еден човек да започне целосно неправедна и брутална инвазија врз Ирак. Ова, врз Украина де“. Фројдовска грешка. 😀