Вебкафе

Џиповите му одржаа лекција за правилно паркирање на Мерцедесот (видео)

И јакото е во тоа што двата џипа се правилно паркирани според обележаните паркинг места. Нека му ја мисли газдата од „Мерџанот“.

Advertisements
To Top