Џејн Фонда до Ибрахимовиќ: „Не е лошо за човек на твои години“ (снимка)


Германија пред елиминација!? - 8 ден ↓↓↓Фудбалската ѕвезда Златан Ибрахимовиќ сними интересна реклама со легендарната американска актерка Џејн Фонда за шведската компанија H&M.