Девојки во кратки сукњички: Јапонските средношколки имаат жешки школски униформи


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Во Јапонија правило без исклучок е дека учениците на училиште треба да носат определена школска униформа. Но, кога тоа ќе го видите во пракса, посебно онаа женската страна од приказната со средношколските опреми, тоа воопшто не делува одбивно.