Despacito отсвирена на два дигитрони – вака звучи тоа


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Мега популарната Despacito има над 3.5 милијарди прегледи на Јутјуб и над 50 популарни преработки. Сепак помеѓу бројните обработки се појави уште една, мошне оригинална и досега невидена.

Како звучи Despacito отсвирена на два калкулатори, слушнете во видеото во продолжение.