Демонско дете: Цели 8 часа ги малтретираше патниците во авионот! (видео)

Тригодишното дете цели осум часа од летот ги малтретираше патниците кои од Германија летаа кон Њуџерси, а мајката не превзеде ништо за да го смири.

Снимката од летот на Јутјуб ја објави њујоршкиот уметник Шен Тоунли, а таа почна да се шири низ цела Европа.

Однесувањето на дететето Шен го опиша како демонско, бидејќи за време на летот, вриштеше, плачеше и трчаше по авионот. Тоунли додаде дека не помогнале ни слушалките за бучава.

Мајката не направила апсолутно ништо за да го смири, а не се снашле најдобро ниту стјуардесите кои во неколку наврати се обиделе да го задоволат.

Снимката предизвика многу коментари на Јутјуб, а многу забележаа дека ова не е единствен случај.