„Дали сте спремни за зимата? Да го направиме тоа!“


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Џона Џинтон е блогерка која својот животен баланс помеѓу духовната настројба и природното опкружување го најде во руралните предели на северот од Шведска. Еве како таа реши да се справи со зимските настинки и постојаниот студ кој ја исцрпува нејзината енергија за време на зимскиот период.