Дали можете да ја решите оваа загатка зададена од ЦИА?


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Прашањето е едноставно: Можете ли да погодите колку е часот само со помош на погоре дадената фотографија и нејзината содржина?

„Ставете ги вашите аналитичарски способности на тест. Колку е часот на оваа фотографија“, пишува на постот од ЦИА.

По одредено време повторно се огласија од ЦИА и пратија една интересна порака.

„Вашите одговори се најчесто точни. Изгледа дека сите имате око за ова. Проверете кои работни позиции се во понуда на нашата страница“, напишаа од ЦИА на Твитер.