Актуелно

Дали е нормална: Ја слушаш Русковска и НЕ ТИ СЕ ВЕРУВА ШТО ЗБОРУВА

Не повела истрага во врска со аферата за изнесување документи од обвинителството „во непријатна ситуација ќе биле доведени поголем број луѓе“. И токму кога си велиш „чекај, што зборува оваа“ следува најневерувачкиот момент во продолжение – „замислете сега, требаше ние на едно десетина или можеби и повеќе луѓе да им ги земаме телефоните и да им ги вештачиме“.

Кај живееме бе, ние?

Advertisements
To Top